Despre noi

SOME WORDS ABOUT US

Well-coordinated teamwork speaks About Us

We love what we do

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

Our working process

She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way.

Woodify

Despre noi

Povestea noastră începe cu mulți ani înainte ca numele Woodify să însemne ceva pentru noi.

Cam pe când, copil fiind, tatăl meu se baza pe "ajutorul" meu în orice, iar eu, o copilă de câțiva anișori, eram mai mult decât bucuroasă să construiesc, să repar și să învăț cam orice poate să învețe o copilă cu ambiții mari.

Pe măsură ce anii au trecut, pe lângă toate acestea, am dezvoltat o pasiune pentru materialele naturale, cu precădere pentru lemn, sub toate formele sale.

Astfel a luat naștere proiectul nostru de suflet, Woodify, un business de familie dedicat tuturor celor pasionați de unicitate, natural și frumos.

Inițial, ne-am focusat atenția către înfrumusețarea locuințelor prin tablourile 3D, din lemn în straturi reliefate, ulterior am descoperit că lemnul este un material pe cât de interesant, pe atât de versatil, astfel am început să realizăm și alte obiecte, cum ar fi agendele cu coperți din lemn sau gențile din lemn, axându-ne mereu pe calitate și pe unicitate.

Totodată, ne-am perfecționat și în realizarea fotogravurilor prin procedeul de ardere a lemnului, putând transpune astfel orice imagine pentru a fi păstrată peste ani..
Majoritatea produselor realizate de noi pot fi personalizate după dorințele fiecăruia, iar mărturie a implicării noastre stau miile de clienți mulțumiți!

Woodify a devenit astfel locul ideal în care poți găsi atât cadoul perfect pentru cei dragi, cât și piesele potrivite pentru a face din locuința ta, una specială.

Din dragoste pentru frumos...

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED
Rulează videoul

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Rulează videoul

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.